Festa de Balls per salvar el món

un espectacle de
LA GENERACIÓ FELIÇ

escrit i dirigit per
M.A.BLANCA

amb
JORDI VÍLCHES
MARÍA GARCÍA VERA

música en directe de
JOAN COLOMO
SARA FONTÁN
EDUARD POU

Festa de balls per salvar el món és un viatge a través de la història de la humanitat, de la cultura pop i de les seves coreografies. Des del Lindy Hop fins al Reguetón, passant pel Saturday Night o la Lambada. Des de la invasió de Polònia fins a l’ensorrament de les Torres Bessones, ballant la caiguda del mur de Berlín o el desastre de Txernòbil. Estem davant d’una conspiració que ens diu que tota la veritat de l’univers resideix en les coreografies.

Benvinguts els nostàlgics i els postmoderns, els que s’aborreixen, els que sempre volen estar a un altre lloc, els que necessiten viure un moment transcendental que justifiqui la seva realitat als llibres d’història, els que tenen la sensació de no poder fer res per canviar les coses. Benaurats els que viuen la realitat a través de les pantalles de Youtube, els que volen que succeeixi alguna cosa, però no saben ni quan, ni com, ni per qué. Abraceu el buit existencial, l’amnèsia col·lectiva de la història, el descontent generacional, l’individualisme forçós… Per salvar el món tots som benvinguts. Poseu-vos dempeus, que cremin les butaques, vosaltres sou la pista de ball i si no ballem aquesta coreografia, ningú estarà fora de perill.

Voldran saber els puristes si aquest espectacle és una obra de teatre, una peça de remescla audiovisual, un concert en viu, o un concurs de dansa. Res d’això i tot alhora. Si ens hem de posar seriosos, podríem dir que es tracta d’una cercavila per l’inconscient col·lectiu, pels balls pop i pel teixit interdimensional. Però ho hem d’advertir: en realitat tot això és una festa on si no balles, el món s’acaba.

http://www.freedancing.org/

tv


trailer
1

concerts


S'ha acabat la temporada, esperem repetir aviat! Però seguiu ballant eh... seguiu ballant.